Metropolis Roulette & Slots

Metropolis Roulette & Slots devine un brand important pe piata jocurilor de noroc incepand cu anul 2002.

Viziteaza

In prezent, Metropolis Grup opereaza 13 locatii de sali de jocuri mari (peste 50 de aparate), atat in centre comerciale din Bucuresti – Unirea Shopping Center, Timisoara – Iulius Mall, Iasi – Iulius Mall si Palas Center, Cluj-Napoca – Iulius Mall si Sora Shopping Center, Suceava – Iulius Mall, Arad – Atrium Center, Baia Mare – Gold Plaza Center, Ploiesti – Ploiesti Mall, cat si 3 locatii stradale in Bucuresti, Calea 13 Septembrie, Bacau – Str. Mihai Viteazu si Bistrita – Str. M. Eminescu.

Metropolis Roulette & Slots devine un brand important pe piata jocurilor de noroc incepand cu anul 2002, cand a inceput dezvoltarea retelei de locatii in orasele importante ale Romaniei. In perioada 2002 – 2011, Metropolis a oferit clientilor sai premii in tombole si promotii in valoare de peste 4 milioane € in bani si autoturisme, in toate locatiile in care opereaza. In fiecare zi, clientii Metropolis se bucura de bautura gratuita, de jackpoturi de zeci si sute de mii de lei si de evenimente speciale cu vedete de top din Romania.

Metropolis Roulette & Slots s-a impus ca operator national prin operarea de aparatura de jocuri electronice atat de la cei mai buni producatori mondiali – IGT, Atronic, Novomatic, Alfastreet, EGT, cat si de la producatori romani – Gamex.