Cel mai important proiect al Metropolis Construct il reprezinta Hotel Metropolis 5*.

Metropolis Grup a inceput sa fie activ in industria constructiilor in anul 2001, ca urmare a dezvoltarii grupului de firme Metropolis. Primul obiectiv al firmei de constructii l-a reprezentat amenajarea in 2002 a celui mai mare Centru de Divertisment din Romania la acea perioada – Complexul Metropolis Bistrita. Metropolis Construct a lucrat in principal in amenajarea tuturor locatiilor de Sali de jocuri atat cele din centre comerciale cat si cele stradale si la amenajarea celor 2 casinouri live din cadrul Metropolis Grup, dar a avut beneficiari si externi – Consiliul Judetean Bistrita Nasaud – cu lucrari de amenajare si consolidare ale unor unitati scolare, sau Spitalul Judetean Bistrita Nasaud.

Cel mai important proiect al Metropolis Construct il reprezinta Hotel Metropolis 5*. Inceput in luna iunie 2010, constructia a fost finalizata intr-un timp record de 9 luni. Dinamica executiei si calitatea finisajelor au impus numele Metropolis Construct in industria de specialitate.

Profesionalismul si calitatea lucrarilor prestate de companie au generat un santier important in Germania, la Nurnberg pentru reabilitarea si mansardarea unui complex de locuinte format din 3 blocuri in perioada 2012 - 2013.