metropolis bingo

Cele mai reprezentative proiecte ale Metropolis Grup sunt cele doua proiecte de bingo televizat, dezvoltate in anii 1998 – 2000 si 2009 – 2012.

Viziteaza
metropolis bingo metropolis bingo

In perioada 1999 – 2013, Metropolis Grup realizeaza primul sau proiect major, la nivel national – SUPER BINGO METROPOLIS. Proiectul a fost implementat prima oara pe cel mai popular canal de televiziune din Romania – PRO TV si a combinat cu succes elementele specifice jocului de bingo cu elementele spectacolului de divertisment. Formatul de emisiune Super Bingo ProTV a fost unul original, dezvoltat de companie, pentru a oferi clientilor sai atat adrenalina castigurilor cat si momente de umor si de divertisment.

In anul 2009, Metropolis Grup fructifica oportunitatea si potentialul proiectului de bingo televizat si re-implementeaza SUPER BINGO METROPOLIS pe televiziunea nationala Antena 1 – canalul tv cu cele mai bune emisiuni de divertisment. Metropolis Grup a dezvoltat un nou format de emisiune, original, care s-a impus pe piata media romaneasca ca lider in audiente pe tronsonul orar folosit cu o medie de 9 puncte raiting si 20 puncte share. Proiectul SUPER BINGO METROPOLIS are infrastructura impresionanta la nivel national cu o medie de peste 5.000 persoane angajate si a acordat premii totale de peste 70 milioane euro.

metropolis bingo

In 2013 SUPER BINGO METROPOLIS revine pe micile ecrane, tot pe Antena 1, cu un show prezentat de Mihai Mitoseru, acompaniat de Daniela Crudu, iar celebrul cuplu de comici Romica Tociu si Cornel Palade realizeaza divertisment de calitate in fiecare duminica. In acest an SUPER BINGO METROPOLIS a dat cele mai mari premii pentru un show de gen, zeci de mii de romani au castigat milioane de euro atat la extragerile din platou cat si la partida de bingo. SUPER BINGO METROPOLIS a avut in 2013 o VaRADE Super Premii care s-a concretizat intr-o promotie de mare succes care a oferit sanse in plus pentru jucatorii care cumpara cartoane portocalii. Si in aceasta toamna castigi pe bune la SUPER BINGO METROPOLIS pentu ca recordurile sunt facute pentru a fi depasite!